ECHIPA

oanapustiu

Oana Pustiu

- Presedinte -

Oana este cea care a venit cu viziunea si a construit frumoasa echipa care impreuna cu voluntari si parteneri aduc un zambet in sufletele oamenilor. Cu o experienta vasta in interactiunea si comunicarea cu oamenii doreste sa aduca intotdeauna un plus valoare in vietile lor. Si de aceea, pentru ea Lio semnifica unitate, sprijin, evolutie. Stie ca impreuna putem sustine evolutia si putem contribui la descoperirea potentialului uman.

Hrihor-Iulia-320x320

IULIA HRIHOR

PR & Marketing Manager

Dorinta pe care o avea Iulia de a sustine oamenii s-a concretizat atunci cand a participat la fondarea Asociatiei Lio. A continuat procesul prin a-si face simtita prezenta si calitatile organizatorice, pe care le-a pus cel mai bine in valoare in legatura cu partenerii si sponsorii nostri, oamenii nelipsiti din activitatea noastra. Isi doreste sa aiba parte de cat mai multe oportunitati de a veni in sprijinul celor nevoiasi prin sustinerea si implicarea a cat mai multor persoane in proiectele si programele asociatiei. Mesajul unui citat care o inspira si-i da forta este cel a lui Blaise Pascal: Daca cred că exista Dumnezeu si El nu exista, n-am pierdut nimic. Dar daca nu cred ca exista si El exista cu adevarat, atunci am pierdut foarte mult.

IMG-20190924-WA0027-320x320

VIRGINIA MIHAELA PRUNOIU

Project Manager

Virginia a intrat in echipa Lio din dorinta de a fi parte din proiecte si evenimente care imbunatatesc vietile oamenilor. Este cea care se ocupa de implementarea programelor si proiectelor asociatiei si a caror maini modeleaza intregul proces. Este persoana care se implica trup si suflet si care are grija de buna desfasurare a diferitelor solicitari.