Iuliana Dumitru

Psihoterapeut

Iuliana Dumitru

Înainte de experiența profesională, pentru a te înțelege și pentru a-i înțelege pe ceilalți, e necesar să recunoști scânteia divină din OM. Psihoterapeut, psiholog educațional, consultant în carieră, manager, coordonator programe, mediator și nu în ultimul rând voluntar, Iuliana Dumitru se remarcă prin rezultate profesionale și personale. Căutător spiritual a studiat și cercetat cultura dacică, străbună, dar și spiritualitatea vedică, sanscrită, pașii purtand-o pe urma marilor maeștri ai Indiei și Nepalului.

CONTACT

Cele două facultăți și masterul, toate urmate în cadrul Universității din București i-au deschis porțile către funcții de conducere, dar și posibilitatea de a acumula destulă expertiză pentru a ajuta în mod profesionist și voluntar familiile și copiii în situații de criză. Înainte de toate om, soție și mamă a trei copii a dezvoltat în mod personal satisfacția unei vieți împlinite care se răsfrânge luminând viața profesională.

Funcție: Psihoterapeut, psiholog educațional Studii: Facultatea de Psihologie și Științele Educației Facultatea de Sociologie și Asistență Socială Master în Consiliere Școlară și Dezvoltarea Carierei Master NBCC (National Board for Certifed Counselor) Formare ca psihoterapeut în cadrul ”Centrulul de Formare și Terapie pentru Copil, Cuplu și familie” București Limbi: Engleza Experiență: 10 ani experiență ca psihoterapeut, psiholog educațional și consultant în carieră; 7 ani experiență în profesia de mediator; coordonator de programe, manager și asistență emoțională prin lucrul expresiv cu nisip – Sandwork, autor al povestilor de succes din manualul ”Participă” al Fundației Motivation și Special Olympis. Cursuri: Metoda Sandwork, Limbaj mimico-gestual, curs de mediator și diferite cursuri de terapii alternative.