Donatii lunare

Donează lunar, dacă ai identificat o cauză și nu știi cum să te implici, nu știi de unde să începi sau cauza ta este mai complexă și nu o poți susține singur. Donează lunar și noi suntem alături de tine pentru că împreună vom reuși să transformăm un vis în realitate.

Alege-ți una din cauzele noastre care rezonează cu tine și susține-o lunar. În cazul în care nici una nu îți este aproape de suflet și, totuși, vrei să ajuți, noi îți stăm la dispoziție. Tu ne susții, iar noi îți venim în ajutor cu resursele umane și materiale pentru ca suma donată de tine lunar să devină realitate în viața cuiva.

Astfel pornești în călătoria de susținere a unei cauze, iar în funcție de pachetul ales, noi îți vom pune la dispoziție un voluntar cu care vei fi în contact și care se va ocupa de cauza ta, îți va comunica detaliile necesare, precum și modalitățile de implementare. El va fi mâna ta dreaptă și împreună veți reuși să conturați ceea ce v-ați propus.

Facem acest lucru, pentru că susținem schimbarea, pentru că ne dorim să ajungem la sufletul cât mai multor persoane. Și pentru că știm că unitatea face minuni și de aceea te invităm alături de noi.

Donează lunar, iar de restul ne ocupăm noi!

ALEGI O CAUZĂ

Cum aleg o cauză?

O poți alege din cele afișate la noi pe site sau din ceea ce cunoști tu personal, condiția este să fie una umanitară (fie că este vorba susținerea unui bătrân, o familie care are nevoie de ajutor, un centru de plasament, orfelinat etc.)

De ce nu aș susține eu separat cauza?

Poate nu ai timpul necesar sau este într-o altă localitate, poate îți este dificil dacă nu ai o susținere sau nu ai suficiente detalii, poate nu știi de unde să începi și unde să finalizezi etc.

Ce se întâmplă după ce aleg cauza?

Ne contactezi pentru a putea verifica în funcție de resursele noastre (costuri, personal) dacă ea poate fi implementată. Imediat ce primești confirmarea noastră, vei deveni îngerul protector al cauzei tale.

Care ar putea fi motivul neaprobării?

Costurile prea mari în raport cu donația ta lunară, personal inexistent pe domeniul sau localitate aleasă etc.

Ce alternative aș avea dacă inițiativa mea nu va fi aprobată?

Creșterea sumei lunare, sau așteparea unei perioade de timp în care vom dispune de voluntari noi care pot acoperi zona solicitată de tine.

PRIMEȘTI UN VOLUNTAR

Când intru în contact cu voluntarul?

Dacă ai optat pentru pachetul Premium și ai primit confirmarea noastră, în 72 h îți vom pune la dispoziție un voluntar doar pentru cauza ta.

Cum mă ajută voluntarul?

Te informează cu privire la implementarea cauzei alese de tine și îți obține informațiile necesare pentru buna desfășurare a inițiativei.

Pot schimba voluntarul?

Acest lucru se poate face dacă într-adevăr există motive întemeiate pentru care ai solicitat schimbarea lui.

OBȚII DETALII

Ce detalii obțin?

Detalii cu privire la implementarea cauzei tale.

Cum îmi vor fi comunicate informațiile?

Îți vor fi comunicate de un voluntar numai dacă ai ales pachetul Premium sau printr-un email în care ne soliciți acest lucru dacă ai ales pachetul Basic.

CONTACT

SCRIE-NE
  BASIC

  € 99.99

  PE LUNA

  îți alegi cauza

  te implici activ

  obții detalii

  ești fericit

  PREMIUM

  € 149.99

  PE LUNA

  îți alegi cauza

  ai un voluntar

  obții detalii

  ești fericit

  Susține Cauza Lunar

  O CĂLĂTORIE DE SUSȚINERE A UNEI CAUZE ALESE DE TINE PERSONAL. TU OFERI ȘI NOI VENIM ÎN ÎNTÂMPINAREA TA PRIN A-ȚI COMUNICA TOATE DETALIILE NECESARE PE TOT PARCURSUL CĂLĂTORIEI PÂNĂ LA DESTINAȚIA FINALĂ PE CARE TOT TU EȘTI CEL CARE O ALEGI.