Despre noi

Asociația noastră, de 9 ani în sprijinul oamenilor.

Asociația LIO, o asociație non-profit, neguvernamentală și apolitică înființată în iulie 2013, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 55/24.07.2013, CIF 33030911 reprezintă o echipă care lucrează pentru și împreună cu tine și cu ajutorul căreia se derulează proiecte de implicare socială activă în diverse domenii de interes comun.

Asociația LIO s-a născut din iubirea pe care o purtăm semenilor și din dorința de a le oferi sprijinul necesar pe toate planurile.

Ne propunem să aducem echilibru în viaţa ta prin crearea unui cadru social și spiritual care să asigure dezvoltarea spiritualității individuale și colective; să contribuim la programe educaționale, să susținem bunăstarea socială, drepturile și libertățile oamenilor, să dezvoltăm valorile umane, să insuflăm în viața oamenilor iubire și pace; să acordăm consultanță, consiliere și sprijin persoanelor care ni-l solicită, persoanelor care vor să evolueze mental, emoțional și spiritual, care au nevoie să fie ascultate și îndrumate în viață.

CONTRIBUȚIA

LIO

HAINE

3300

Centre de plasament, copii din familii defavorizate

NEW

RECHIZITE ȘCOLARE

240 pachete

Copii defavorizați clasele I-VIII

NEW

CĂRȚI

100 buc.

Orfelinat

NEW

HRANĂ

5200

Supă și pâine pentru oameni defavorizați

1 HOUR

JUCĂRII

4000

Orfelinate și copii defavorizați

NEW

ALIMENTE

2500 pachete

Centre de plasament si familii defavorizate

NEW

CUNOAȘTERE

580

Seminarii și sesiuni individuale de dezvoltare personală

NEW

ATELIERE

42

Pentru copii și părinți

NEW