Întrebări frecvente

CELE MAI COMUNE ÎNTREBĂRI – CLIENȚI

Cum să donez pe site?

Îți completezi datele la secțiunea Donează și vei putea dona direct prin PayPal, dacă ai un cont afiliat sau prin card bancar.

Cum pot dona diverse bunuri?

Dacă bunurile sunt în stare bună, contactează-ne și noi găsim beneficiarii pentru tine.

Pot să devin voluntar în străinătate?

Da, în cazul în care nu găsești pe site o cauză care se desfășoară în străinătate ne poți contacta pentru mai multe detalii și pentru a afla ce cauze avem pe viitor.

Pot să îmi creez propria cauză pe care să o susțin?

Da, am adăugat și acest modul pe site, prin care îți poți crea o cauză pe care să o susții lunar, iar noi venim în sprijinul tău. Mai multe detalii afli din secțiunea Donații Lunare.

CELE MAI COMUNE ÎNTREBĂRI - PARTENERI

Cum pot să susțin ca și partener?

Dacă ai o companie care oferă diverse servicii și te interesează să le oferi în serviciul omenirii sau doar ne poți facilita buna desfășurare a anumitor proiecte, scrie-ne și vom încheia cel mai frumos parteneriat.

Cum pot să susțin ca și sponsor?

Printr-o simplă sponsorizare, în urma încheierii unui contract de sponsorizare, prin care tu îți deduci această cheltuială, iar noi reușim să finalizăm proiectele în desfășurare. Găsești mai multe detalii la secțiunea Donează.

Cum știu spre ce cauze se duc banii donați din companie?

Poți solicita o anumită cauză pe care dorești să o susții, sau poți dona la general iar banii vor susține cauzele care necesită prioritate.

Ca și companie pot fi sponsor, partener sau donator?

Orice alegi tu. Un sponsor prin contractul de sponsorizare își poate deduce această cheltuială, un partener își aduce aportul prin propriile servicii sau prin facilitatea bunei desfășurări a proiectelor noastre și un donator, printr-un contract de donație, donează o sumă de bani.

CONTACT

SCRIE-NE