Oana Tanasescu

Fondator

OANA PUSTIU

Oana este cea care a venit cu viziunea și a construit frumoasa echipă care împreună cu voluntari și parteneri aduc un zâmbet în sufletele oamenilor. Cu o experiență vastă în interacțiunea și comunicarea cu oamenii dorește să aducă întotdeauna un plus valoare în viețile lor. Și de aceea, pentru ea Lio semnifică unitate, sprijin, evoluție. Știe că împreună putem susține evoluția și putem contribui la descoperirea potențialului uman.

CONTACT

Încă din perioada liceului, inspirată fiind de poveștile de viață ale oamenilor, a simțit că mai este ceva dincolo de ceea ce știe și vede, dincolo de lumea aceasta materială. Acela a fost momentul “trezirii” în care și-a început călătoria spirituală, aprofundând studiul diferitelor terapii alternative şi căi spirituale, moment în care a înţeles impactul evoluției în viețile oamenilor. Din dragoste de oameni, în încercarea de a-i înţelege şi a lucra cu ei zi de zi, Oana a devenit consilier și formator. Întrebările, apelurile, nevoile cursanţilor au determinat-o să scrie, să le comunice tuturor celor ce au urechi de auzit “învăţăturile” ei. Astfel cunoașterea a ieșit la lumină luând forma a două cărți publicate. Oana continuă până în prezent să scrie pentru sufletul oamenilor și în același timp să susţină sesiuni individuale, seminarii şi cursuri de dezvoltare personală și spirituală.

Funcție: Consilier Studii: Universitatea Transilvania, Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor - Specializarea Marketing Limbi: Engleza, Spaniola Experiență: 10 ani experiență în consiliere, consultant în carieră; autor a două cărți în domeniul dezvoltării personale și spirituale. Cursuri: consiliere în dezvoltare personală, cosiliere vocațională, formare de formatori și diferite cursuri de terapii alternative.