O 9 viata

11 %

OF OUR GOAL

4

DONATIONS

11%

Grija de copii este cea mai frumoasă rugăciune

SFÂNTUL IACOV din insula EVIA

O 9 viata

GOAL : 9000 €
RAISED : 1020 €

Read More

Arta de a deveni parinte

GOAL : 6650 €
RAISED : 200 €

Read More

Magia sarcinii

GOAL : 6650 €
RAISED : 950 €

Read More

ORGANIZATOR:  ASOCIAȚIA LIO

 

BENEFICIARI: Copiii instituționalizați (din centrele de zi și de plasament)

 

DURATA: Determinată

 

PE SCURT: Acțiunea //Despre Viață// se desfășoară pentru copiii din centrele de plasament și care are ca scop creșterea nivelului de conștiență a copiilor și dezvoltarea lor psihică și emoțională.

Acțiunea //DorDeCarte// vine în întâmpinarea lor cu cărți care să le îmbogățească cunoștințele.

 

OBIECTIVE:

  • dezvoltarea intelectuală, morală, emoțională, socială și relațională pentru a se putea adapta mai ușor în societate, respectând și luând în considerare restul indivizilor care o alcătuiesc
  • creșterea și formarea sănătoasă urmând reguli de conduită și de educație
  • înțelegerea importanței urmării învățământului școlar, liceal și universitar, precum și dezvoltarea capacității de alegere a unui domeniu de pe piața muncii potrivit cunoștințelor acumulate și chemării sufletului lor
  • pregătirea pentru formarea unei vieți familiale sănătoase și fericite
  • învățarea gestionării corespunzătoare a emoțiilor pentru a-i feri de stările depresive și anxioase
  • susținerea pe perioada programului cu cele necesare bunei desfășurări a întâlnirilor

 

SCOP: creșterea gradului de cunoaștere, de educație și de conștientizare a tinerilor instituționalizați evidențiate prin elemente de bună-creștere, etice și morale, emoții sănătoase și comportamente adecvate, caracter îmbunătățit, în vederea facilitării integrării lor în societate.

 

SCURTĂ DESCRIERE:

Întâlnirile //Despre Viață// vor fi în număr de 10 și se vor desfășura săptămânal, din care una va fi destinată personalului responsabil de creșterea copiilor. Se vor dezbate subiecte despre viață, prin jocuri creative, prin exersarea comunicării stimulative bazate pe conștiența de sine, inteligența emotională, relațională și socială. Discuțiile vor avea scopul să atingă inimile – prin iubire și compasiune și să limpezească mințile – gânduri, idei, decizii. Vor fi abordate situații concrete din viață, despre relații, carieră, bani, sănătate, dezvoltare personală și evoluție spirituală.

 

Un proiect deschis copiilor instituționalizați care aduce informații necesare dezvoltării lor armonioase, prin intermediul căruia putem contribui la conturarea vieții lor.

Dorim să venim în susținerea comunității prin punerea unei cărămide la dezvoltarea educației de calitate. Nu contează ce fac sau ce nu fac ceilalți, ci contează aportul cu care venim noi în sprijinul lor.

Prin urmare, este necesară o îndrumare de specialitate, un set de norme de comportament social care le permite să trăiască în colectivitate, să aibă respect față de ceilalți, față de mediul natural sau artificial.

În colaborare cu consilieri, medici, psihologi și psihoterapeuți, aducem informații educative care susțin, îndrumă și ghidează pașii copiilor mai puțin favorizați de soartă. Și suntem alături de ei cu tot ce putem.

 

IMPLICARE CIVICĂ: Te așteptăm să ne fii aproape alături de copiii și tinerii care nu mai au familia alături. Poți susține cu orice dorești, fie că este vorba de o donație, de o sponsorizare din impozitul pe care deja îl dai la stat, de timpul și atenția ta acordate prin voluntariat, fie că doar îți dorești să le împărtășești din ceea ce cunoști.

Dacă ești îndrumător, psiholog, consilier, pedagog ... sau lucrezi în sistemul educațional din țară, dacă ai o inimă mare și ai multe de dăruit te așteptam alături de noi să conturăm idei //Despre Viata// copiilor instituționalizați.

Te așteptăm lângă noi dacă dorești să vii în sprijinul comunității prin susținerea dezvoltării unei educații de calitate. Pentru că, până la urmă, nu contează ce fac sau ce nu fac ceilalți, ci contează foarte mult aportul fiecăruia în crearea unui fundament solid, care să le fie de folos acestor copii pe parcursul întregii lor vieți.

 

Din dorința de a preveni, atât cât se poate, ca numărul acestor copii care sunt în grija statului să nu mai crească ne-am și dedicat proiectelor de susținere a părinților în faza de preconcepție, sarcină și naștere.

DOCUMENTE

DETALII
Proiect Detalii

Proiect Detalii

DETALII

Mai multe detalii în curând

CAUSE DONORS

ANONIM
400 €
Simona
450 €
Elena
100 €
Gabriela
70 €

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DONATE NOW

1

Insert your amount

2

You are donating as guest or LOGIN

NOTE : YOUR DONATION WILL BE APPROVED BY THE ADMINISTRATOR ONCE THE TRANSFER WILL BE COMPLETED
NOTE : WAIT THE AUTOMATIC RETURN TO THE SITE TO COMPLETE THE TRANSACTION