Doneaza 3,5%

Susține o cauză umanitară fără să te coste nimic.

Formularul 230

Esti la un click distanta de o fapta ce poate schimba viata unei persoane

Din anul 2021 toate organizațiile non-profit pot primi până la 3,5% din impozitul pe venit. Înregistrarea Asociației LIO poate fi verificată accesând acest link și introducând codul fiscal 33030911.

Contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcționeze 3,5% din impozitul pe venit către o entitate non-profit. Ca persoană fizică poți să-ți aduci contribuția în sprijinirea proiectelor dezvoltate de Asociația LIO, prin direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit plătit deja căte Stat în anul precedent. Pentru ca acest lucru să fie posibil ai nevoie doar de completarea Formularului 230, destinat persoanelor fizice care au obținut în anul precedent venituri din salarii și asimilate salariilor, pensii, activități independente / activități agricole impuse pe bază de normă de venit, activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă pentru care impozitul se reține la sursă, drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real, cedarea folosinței bunurilor pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.
DEPUNE formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții până la 25 mai direct sau TRIMITE prin curier sau poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Vezi lista Administrațiilor Financiare

Esti la un click distanta de informatia de care ai nevoie

Dacă nu folosești această opțiune, suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de stat. Dacă vrei să ne susții mai mult, poți recomanda acest formular și prietenilor, familiei sau colegilor.

Pentru mai multe detalii ne poți contacta la email contact@lio-org.com.