Viorela Coanda

Psiholog

Absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, în 2004, a urmat numeroase cursuri de formare în domeniul psihologiei școlare și a psihopedagogiei, dar și a Școlii de Psihoterapie în cadrul Societății de Psihoterapie Experiențială Română (Institutul SPER).

CONTACT

Cu o experiență de 15 ani ca psiholog școlar și 3 ani de experiență în domeniul consilierii psihologice, având în vedere relațiile intrafamiliale, autocunoașterea personală, conștientizarea dinamicii personale pentru copii, adulți și persoane vârstnice a devenit coordonatoare de proiecte internaționale de tipul Comenius și Erasmus +. Și-a concretizat cunoașterea ca autoare a diferite materiale scrise sub formă de articole și audiobookuri pentru părinți, pe tema parentingului, editura Diana din Pitești.

Funcție: Psiholog Studii: Universitatea Lucian Blaga, Facultatea de Psihologie, Sibiu Experiență: 15 ani ca psiholog școlar, 3 ani în domeniul consilierii psihologice Cursuri: formare în domeniul psihologiei școlare și a psihopedagogiei