UN ÎNGER PENTRU UN ÎNGER

UN ÎNGER PENTRU UN ÎNGER

0€ din 3,000€

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

Învață cum să aprinzi o lumânare în cele mai întunecate momente din viața cuiva. Fii tu lumina care îi ajută pe ceilalți să vadă; este tot ceea ce oferă vieții cea mai adâncă semnificație. – Roy T. Bennett

Durata Proiectului: Nedeterminată

Organizator: Asociația “LIO”

Beneficiari: Orice om care are o nevoie de ordin financiar, sentimental, psihic

Problema identificată: Lipsa susținerii minime necesare este des întâlnită între oameni

Obiectivele proiectului:

•Sprijinirea celor aflați într-un moment dificil

• Participarea în grup la acțiuni sociale

• Dezvoltarea unui sistem de ajutor necondiționat

• Educație în domeniul activității sociale/interumane

• Creșterea gradului de conștientizare

Activităţi: Acordarea de susținere unui om care are o nevoie și tu susținătorul dispui de uneltele necesare pentru a-l putea ajuta

Scop: Creșterea gradului de susținere și conștientizare a celor în nevoi fizice, emoționale, mentale

Descriere: Inițierea unui proiect care poate ajuta un număr de oameni cu diverse nevoi emoționale, mentale și spirituale, bazându-se pe principiul – dă-o mai departe – așa cum tu ai primit susținere la un moment dat, așa să dai și tu mai departe.

Se va menține o evidență a fiecărui om care a făcut conștient un astfel de ajutor pentru cineva apropiat printr-un comentariu la postarea afisata pe facebook-ul asociatiei

Resurse:

Resurse umane implicate

• Implicarea a cel puțin doi membri ai ”Asociației Lio”

Grupul ţintă: este format din orice persoană care acceptă susținerea

Rezultate așteptate: Oamenii care vor beneficia de o bucurie realizată conștient de susținătorul său

Parteneri:

Asociația Lio împreună cu The Journey of the Soul și Aripi de Înger inițiază proiectul ”Un Înger pentru un Înger” în cadrul căruia vor fi ajutați un număr de oameni cu diverse nevoi fizice, emoționale, mentale și spirituale, bazându-se pe principiul susținerii pe care tu ai primit-o și pe care vrei să o împărtășești și altui înger.

Cum poți fi și tu un înger pentru un alt înger? Oferindu-i ceva ce tu ai și el are nevoie, fie că este vorba despre o nevoie de ordin financiar, sentimental, psihic…etc.

Cum se va desfășura? Odată ce un prieten a aflat despre această inițiativă și va deveni un înger pentru tine, tu vei continui binefacerea, îți vei alege o persoană și tu vei deveni la rândul tău un înger în viața lui – fie că vorbim despre a-i face un bine financiar, emoțional, mental, de a-l susține într-o privință, de a fi lângă el, orice bine consideri că îi este necesar.

La ce ajută o astfel de inițiativă? Acordând susținere unui om(un înger) care are o nevoie, iar tu, ca susținător dispui de uneltele necesare pentru a ajuta un alt om(alt înger), participi astfel la creșterea nivelului de conștientizare a ajutorul oferit, cât și a celui primit . Astfel participăm cu toții la creșterea gradului de susținere și de conștientiare a celor în nevoi fizice, emoționale, mentale, spirituale…

Ce se întâmplă dacă ești un înger pentru alt înger care nu are posibilitatea sa dea mai departe? (ex. om al străzii) poți îndemna un prieten la această acțiune, pentru a contribui la continuitatea inițiativei.

Dar dacă refuzi această acțiune, ce se întâmplă? Dacă ai fost provocat la o astfel de acțiune și refuzi, atunci este necesar să găsești un înlocuitor, o rezervă.

Odată ce ai înfăptuit binele și ai devenit un înger în viața unei persoane, scrie un comentariu la această postare (poți spune/sau nu, ce fel de bine ai realizat – este de ajuns să specifici doar planul  – emoțional, spiritual, financiar etc.)  și invață-l și pe el cum să fie un înger pentru altcineva). Astfel se va menține o evidență a fiecărui înger care a făcut conștient o astfel de acțiune altui înger. PS. Cu cât mai repede te transformi în înger cu atât mai mulți îngeri poți ajuta.

 
Selectați metoda de plată
Informatii Personale

Detalii Facturare

Banca Transilvania
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cont Lei: RO42BTRLRONCRT0252780901
Cont Euro: RO89BTRLEURCRT0252780901

Total Donatie: 10.00€