Direcționează 2%

Ca persoană fizică poți să-ți aduci contribuția în sprijinirea Asociației LIO prin direcționarea a 2% din impozitul anual datorat Statului.

Susțineți o cauză umanitară fără să te coste nimic.

Prin intermediul prevederii Art. 57 Alin (4) din Legea Nr. 571/2003 din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcționeze 2% din impozitul pe venit către o entitate non-profit.

Ca persoană fizică anual poți să-ți aduci contribuția în sprijinirea proiectelor dezvoltate de Asociația LIO, prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit plătit deja căte Stat în anul precedent.

Pentru ca acest lucru să fie posibil ai nevoie doar de completarea formularelor 200 si 230, prin download de pe site-ul nostru sau direct de la administratiile financiare.

COMPLETEAZĂ formularul urmărind instrucțiunile de la finalul documentului descărcat (datele Asociației LIO sunt deja completate).

În calitate de contribuabil poți să ne susții activitatea dacă realizezi:

– venituri din salariu completează Formularul 230

– venituri din alte surse decât salariu completează Formularul 200

– venituri din salariu și din alte surse completează ambele formulare.

TRIMITE formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții până la 31 iulie 2019, direct sau prin poștă cu scrisoare recomandată.

Dacă vrei să ne susții mai mult, îți poți recomanda acest formular și prietenilor, familiei sau colegilor. Ne poți contacta la adresa de email contact@lio-org.com sau telefonic la nr. 0730 546 674 pentru a intra in posesia lor.

Dacă nu folosești această opțiune, suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de stat.