Despre Noi

Asociația LIO, o asociație non-profit, neguvernamentală și apolitică înființată în iulie 2013, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 55/24.07.2013, CIF 33030911 reprezintă o echipă care lucrează pentru și împreună cu tine și cu ajutorul căreia se derulează proiecte de implicare socială activă în diverse domenii de interes comun.

Asociația LIO s-a născut din iubirea pe care o purtăm semenilor și din dorința de a le oferi sprijinul necesar pe toate planurile.

Ne propunem să aducem echilibru în viaţa ta prin crearea unui cadru social și spiritual care să asigure dezvoltarea spiritualității individuale și colective; să contribuim la programe educaționale, să susținem bunăstarea socială, drepturile și libertățile oamenilor, să dezvoltăm valorile umane, să insuflăm în viața oamenilor iubire și pace; să acordăm consultanță, consiliere și sprijin persoanelor care ni-l solicită, persoanelor care vor să evolueze mental, emoțional și spiritual, care au nevoie să fie ascultate și îndrumate în viață.