BABY BLU

MANUALUL DE UTILIZARE AL COPILULUI este un proiect DESCHIS părinților care doresc să aducă un plus valoare în relația cu copiii lor, proiect care aduce informații menite să îi ajute în creșterea conștientizării și respectarea libertății, creativității și individualității copiilor lor.

Se nasc din ce in ce mai multi copii care au nevoie de un alt tip de educatie, copii care au acces la lumea nevazuta ochilor nostri fizici si care au nevoie de parinti deschisi care sa le fie alaturi pe Calea lor.

Astfel, ne-am propus ca:

In colaborare cu medici ginecologi, consilieri, bioenergoterapeuti, psihoterapeuti, dorim sa oferim informatii educative, care sustin, indruma si ghideaza pasii noilor parinti in calatoria lor alaturi de viitorul copil. Programe de informare in perioada dinainte de conceptie-sarcina-postnatala (spiritual-mental-emotional)

Specialistii si colaboratorii nostri in medicina, consultanta, psihologie, psihoterapie, nutritie te pot ajuta sa afli cat mai multe informatii despre tine si copilul tau inca dinainte ca acesta sa ia nastere, te pot ghida in a avea o legatura speciala pe tot parcursul sarcinii si te pot indruma spre intelegerea starilor care pot afecta mediul exterior si viata ulterioara a copilului.

“Te-ai nascut un original, nu muri o copie”, dupa cum bine spunea John Mason

Formarea unei noi generatii se poate face prin dezvoltarea relatiei si a comunicarii venite dinspre zona energetica si spirituala catre zona fizica, intre parinti si copil, inainte de nastere, in timpul sarcinii si dupa nastere.

Pentru sprijinul acordat in acest sens vor fi binevenite sesiuni individuale (detalii intr-un mod personalizat despre starile fizice, mentale, emotionale si spirituale prin care trec femeile in cele 3 etape – prenatal, sarcina si postnatal) si workshop-uri pentru parintii care isi doresc sa afle mai multe despre copiii lor (cum sa te pregatesti emotional, mental si spiritual pentru a primi in viata ta un inger de copil, ce se intampla cu tine in timpul sarcinii – cat si cum influenteaza fatul prin gandurile, emotiile si toate starile mamei, cum viata si destinul copilului va fi in legatura cu tine ca parinte), mai multe despre cele mai importante perioade din viata copilului:

1. Perioada dinainte de conceptie: Cum poti atrage un suflet de inalta vibratie si ce este indicat sa faci inainte pentru a putea fi pregatit ca parinte in a-ti indeplini misiunea fata de copilul tau. Cum iti armonizezi corpul, mintea si sufletul pentru a fi condus catre sanatatea fizica, mentala, emotionala si spirituala, de care are nevoie noul suflet.

2. Perioada sarcinii: Cum poti comunica cu copilul tau si cum il influenteaza gandurile, vorbele, starile, faptele tale si tot mediul tau inconjurator.

3. Perioada celor 7 ani: Cei mai importanti ani ai copilariei, atunci cand copilul tau este asemeni buretelui, care absoarbe orice exista in mediul lui si copiaza comportamente, vorbe, fapte care ii influenteaza subconstientul si ii conduce viata ulterior. De la autenticitatea ta, din momentul nasterii, ajungi sa copiezi din mediul tau tot ceea ce percepi cu cele 5 simturi. Si astfel devii amprenta generatiei urmatoare. Tu, ca parinte, poti contribui la educarea lumii prin tot ceea ce esti, fiind un exemplu mai ales copiilor. Si cum cel mai bun educator al copilului este parintele, „meseria” de parinte trebuie invatata.